Paella, Fideuà en andere éénpansgerechten

home_5
De paella wordt in grote platte traditionele pannen klaargemaakt en wordt geserveerd met bijgerechten en salades. Voor de gasten is de gehele bereiding van de eerste ui in de pan tot de laatste garnering te zien.
Voor de rijstgerechten gebruiken we Bomba rijst uit het zuiden van Spanje. Deze rijst neemt tijdens het koken ruim drie maal zijn eigen gewicht aan vocht op. Alle smaak uit de kip, chorizo, zeevruchten en groente wordt geabsorbeerd door de rijst.
Wij bieden een keuze uit onderstaande paella’s en andere rijstgerechten. Een combinatie is natuurlijk altijd mogelijk.

Paella de Verduras – rijst met groente.
Paella Mixta – rijst met kip, chorizo, schaal- en schelpdieren en inktvis.
Paella Valenciana – rijst met bonen, konijn, kip of varkensvlees en slakken.
Paella Marinera – rijst met vis, schaal- en schelpdieren en inktvis.
Arroz Negro – rijst met diverse soorten inktvis gekookt in z’n inkt. Geserveerd met gambas en aïoli.
Arroz con Costra – rijst met varkensworstjes en varkensribben, kip en ei. Dit rijstgerecht wordt afgebakken in de oven.
Arroz con Secreto y Setas – rijst met varkensvlees en paddenstoelen.
Arroz con Pato y Alcachovas – rijst met eend en artisjok.
Arroz con Sepia – rijst met zeekatjes.
Fideuà Mixta – pasta met kip, chorizo, schaal en schelpdieren en inktvis.

We hebben een grote variëteit aan pannen en branders tot wel ruim één meter doorsnede waarmee we snel voor een grote groep gasten een maaltijd kunnen bereiden.